Kat Von D

Kat Von D, syntymänimeltään Katherine Von Drachenberg, (s. 8. maaliskuuta 1982) on yhdysvaltalainen tatuoija ja televisiopersoona. Hänet tunnetaan parhaiten Miami Ink ja LA Ink -nimisistä televisiosarjoista.

Tatuointiuran ulkopuolinen elämä

Hän on työskennellyt Vitamin Angelsien kanssa, yleishyödyllisessä organisaatiossa, joka kamppailee lasten sokeutta vastaan.

Von D on ollut yhteistyössä ammatillisten rullalautailijoiden kanssa, kuten Bam Margeran, Chad Muskan ja Mike Vallelyn, heidän rullalautailuvaatteidensa graafisena suunnittelijana.

Von D aloitti Musinkin, joka on tukea niin kuuluisille bändeille kuin tatuoijillekin. Helmikuussa 2008 Musink aukeni ensimmäistä kertaa Orange Countyyn.

MySpace-sivullaan Von D ilmoitti, että hän on tekemässä kirjaa HarperCollins Publishersille nimeltään High Voltage Tattoo. Kirja kertoo hänen tatuointiurastaan.

Kat seurusteli 1980-luvulla kulta-aikaansa eläneen yhtye Mötley Crüen basistin Nikki Sixxin kanssa. Kat ja Nikki päättivät suhteensa tammikuussa 2010.

Kat oli 14-vuotias muuttaessaan kotoa pois.

Biografia

Kat Von D syntyi Monterreyssa, Nuevo Leonissa, Meksikossa. Neljän vuoden ikäisenä Kat muutti Coltoniin, Kalifornian osavaltioon Yhdysvaltoihin.

Kat Von D:n isä René Von Drachenberg on syntyperältään saksalainen, ja hänen äidillään Sylvia Galeanolla on espanjalais-italialaiset juuret. Molemmat syntyivät Argentiinassa. Kat puhuu sujuvasti sekä espanjaa että myös englantia. Hänellä on veli Michael ja sisko Karoline.

Kasvaessaan Inland Empirellä hän teki ensimmäisen tatuointinsa vuonna 1996 itsetehdyllä takilalla. Kat oli tuolloin neljätoistavuotias. Tatuointi, jonka hän teki, oli punkyhtye Misfitsin pääkallologo. Vuonna 1998 hän alkoi työskennellä ensimmäistä kertaa ammattilaisena tatuointiliikkeessä, jonka nimi oli Sin City Tattoo. Tatuoinnin ohella Von D tapasi ex-miehensä Oliver Peckin ja alkoi usein työskennellä Peckin tatuointiliikkeessä Elm Street Tattoossa Dallasissa, Teksasissa.

Von D:n tatuoimat tunnetut henkilöt

Kat Von D on tatuoinut monia tunnettuja henkilöitä - muun muassa Fireball Ministryn Jim Rotan.


Alkaline Trion Matt Skiba
Jeffree Star
rullalautailija/MTV-tähti Bam Margera
Jackass -tähti Steve-O
Ja Rule
suomalaisen Lovemetal -yhtye HIMin jäseniä
My Chemical Romancen Frank Iero
The Gamen
Slayerin Kerry Kingin
Eagles of Death Metalin Jesse Hughesin
Bleeding Throughin Martan
As I Lay Dyingin Tim Lambesisin
Dave Navarron
Mastodonin Brent Hindsin
Avenged Sevenfoldin Zacky Vengeance
Lady Gagan
Revolution Motherin Mike Vallelyn
Motörheadin Lemmy Kilmisterin
Nickelbackin Mike Kroegerin.

Von D on soittanut klassista pianoa kuusivuotiaasta lähtien, ja aloitti Misfitsin, The Ramonesin ja muiden punk rock -bändien kuuntelun ollessaan kaksitoistavuotias.

Erityisesti hän kunnioittaa Ludwig Van Beethovenia ja Space Station Wagonia. Kat on tatuoinut itseensä HIMin, Turbonegron, ZZ Topin, AC/DC:n, Slayerin logot, sekä "Slutallican" - muunnellun Metallica -logon.

Love:Marilyn<3